Home » Aanbiedingen » Last Minute Limburg »

Last minute Limburg

Last minute naar Zuid-Limburg

Heeft u onverwachts nog een aantal dagen vrij, of zien de weersvoorspellingen er heerlijk uit voor de komende week? Kom dan bij Bungalowpark Schin op Geul heerlijk genieten van een heerlijke last minute vakantie in het Geuldal! Of u nu een week, midweek of weekend er tussen uit wilt, onze last minute korting geldt voor de aankomsten binnen nu en vier weken!

Bungalowpark Schin op Geul ligt centraal in het prachtige Zuid-Limburg en is ideaal voor een last minute vakantie in de omgeving van Valkenburg. Hier vindt u het prachtige Limburgse heuvelland, en verblijft u in een heerlijke omgeving waar vele leuke uitstapjes te maken zijn. Gezellig een dagje naar Maastricht of Valkenburg, actief fietsen in de omgeving, of juist lekker ontspannen in Thermae 2000? Ook op het park is natuurlijk genoeg te vervelen. De bungalows op Schin op Geul zijn tegen een heuvel gebouwd en de faciliteiten liggen op drie centrale plaatsen bij elkaar. Tijdens uw last minute in Zuid-Limburg hoeft niemand zich te vervelen!

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

*Bovenstaande prijzen gelden per vakantieverblijf en zijn inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: bedlinnen à € 7,25 p.p. (verplicht), toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar), eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.