Home » Aanbiedingen » Lentespecial »

Lentespecial

Kom tijdens de lente genieten van een heerlijke vakantie op Bungalowpark Schin op Geul! Trek er lekker op uit in de prachtige omgeving en breng een bezoekje aan een van de vele dorpen en steden. Maak nu gebruik van deze lentespecial en profiteer van een scherpe korting op uw vakantie. Dat wordt heerlijk genieten in het zuiden van Limburg!

Bekijk snel onze accommodaties en boek een bungalow in Zuid-Limburg!

Prijzen en beschikbaarheid

Scroll naar beneden en bekijk direct de accommodaties die meedoen aan deze aanbieding en de beschikbaarheid. Door te klikken op de button "prijs info" ziet u direct alle beschikbare aankomstdata, het aantal nachten en de prijsinformatie.

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

*Bovenstaande prijzen gelden per vakantieverblijf en zijn inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: bedlinnen à € 7,25 p.p. (verplicht), toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar), eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.