Home » Aanbiedingen » Meivakantie »

Meivakantie

De meivakantie is een ideaal moment om er even tussenuit te gaan met het hele gezin. De kinderen hebben vrij en het heerlijke lenteweer zorgt voor een ultiem vakantiegevoel!

Heeft u ook zin om tijdens uw meivakantie te komen genieten in Limburg? Maak dan gebruik van onze meivakantie aanbieding en profiteer van een fijne korting.

Prijzen en beschikbaarheid

Wilt u weten welke verblijven er nog beschikbaar zijn in de meivakantie? Scroll naar beneden en bekijk direct de accommodaties die meedoen aan deze aanbieding en de beschikbaarheid. Door te klikken op de button "prijs info" ziet u direct alle beschikbare aankomstdata, het aantal nachten en de prijsinformatie.

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

*Bovenstaande prijzen gelden per vakantieverblijf en zijn inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: bedlinnen à € 7,25 p.p. (verplicht), toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar), eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.