Home » Aanbiedingen » Zomervakantie »

Zomervakantie

Geniet van uw zomervakantie in Zuid-Limburg!

Tijdens de zomervakantie kunt u voordelig van een heerlijke vakantie komen genieten op Bungalowpark Schin op Geul! Tijdens de zomermaanden is er speciaal voor kinderen een recreatieprogramma. Ook komt Koos Konijn langs op het park! Natuurlijk zijn ook onze gewone faciliteiten geopend en kunt u heerlijk eten in het restaurant, bowlen of tennissen. Ook buiten het park is genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Geuldal of trek er op uit met de fiets. Wist u dat u de fietsen ook op het park kunt huren? Wel zo gemakkelijk. Bezoek bijvoorbeeld het toeristische Valkenburg met haar vele terrassen, de kasteelruïne en Thermae 2000. Of ga naar Maastricht, thuishaven van André Rieu. Diverse suggesties voor dagjes uit, ook tijdens de zomervakantie, geven we u graag op onze activiteitenpagina.

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

*Bovenstaande prijzen gelden per vakantieverblijf en zijn inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: bedlinnen à € 7,25 p.p. (verplicht), toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar), eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.