Bungalowpark Limburg

Bungalowpark Limburg

Kom heerlijk genieten op ons bungalowpark Limburg!

Heeft u ook zin om van een heerlijke vakantie in het prachtige Limburg te komen genieten? Kom dan eens langs op Bungalowpark Schin op Geul en gebruik ons bungalowpark Limburg als uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving! Of u tijdens uw vakantie nu graag gaat wandelen of fietsen, gezellige steden gaat bezoeken of meer wilt leren over de prachtige cultuur en historie van de provincie, vanaf ons bungalowpark Limburg is alles mogelijk!

Een van de gezelligste bungalow parken Limburg!

Ons park is niet zomaar een bungalowpark, maar onderscheidt zich in vele opzichten van de andere bungalowparken Limburg in de omgeving. Aan de receptie wordt u gastvrij ontvangen door onze receptionistes en in onze comfortabele bungalows voelt u zich direct thuis. We hebben dan ook niet voor niets een groot aantal jaarlijks terugkerende gasten! Kijk voor meer leuke dagjes uit in de omgeving eens op onze omgeving pagina.

Bekijk alle accommodaties

Bungalowpark Limburg

Verken onze prachtige omgeving!

Begin uw dag goed met vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt, en trek er daarna lekker op uit om de omgeving te gaan verkennen! Maak een mooie wandeling door het Limburgse Heuvellandschap, of breng een bezoekje aan het Bourgondische Maastricht. Ook het populaire toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul ligt op korte afstand van ons park en mag niet ontbreken tijdens uw vakantie op ons bungalowpark Limburg!