Tips voor een dagje uit

Zuid-Limburg is niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn topattracties. Door de centrale ligging is ons bungalowpark de ideale uitvalsbasis voor gezellige dagjes uit. In de directe omgeving is voor jong en oud van alles te beleven. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, Bourgondische steden bezichtigen of één van de vele attracties bezoeken.

In het nabij gelegen Valkenburg aan de Geul is een bezoekje aan de mergelgrotten en de kasteelruïne zeker de moeite waard. U kunt er ook de wereld van de mijnbouw ontdekken in de mysterieuze ondergrondse omgeving van de Steenkolenmijn. Voor de kinderen zijn er leuke pretparken: de Valkenier en het Sprookjesbos.

uitrusten op het terras van uw bungalow

In Vaals kunt heerlijk wandelen rondom het drielandenpunt. Hier is tevens een uitkijktoren, taverne met speeltuin en een labyrint. Een bezoekje aan GaiaZOO in Kerkrade is ook een aanrader. Deze dierentuin is niet voor niets in 2013 gekozen tot leukste uitje van Nederland! Een kasteel bezichtigen kan natuurlijk ook. Kasteel Hoensbroek is een schitterend kasteelmuseum met meer dan veertig kasteelvertrekken.

Dit zijn slechts enkele van de vele attracties en bezienswaardigheden die Zuid Limburg te bieden heeft. Op de site van het VVV vindt u nog veel meer uitstapjes! Of kijk voor leuke groepsctiviteiten voor jong en oud op Limburgsuitje.nl. Leuke binnen- en buitenactiviteiten gecombineerd met een lekkere lunch, barbecue of diner, het kan allemaal!