Omgeving

Algemeen

Door de centrale ligging is ons bungalowpark uitermate geschikt om het Zuid Limburgse Heuvelland te verkennen. In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen of wandelen. U kunt ook met behulp van een GPS op zoek gaan naar verborgen schatten. Dit wordt ook wel geocaching genoemd. Rondom het park zijn verschillende schatten te vinden!

foto van de omgeving

Valkenburg aan de Geul

Op ongeveer 4 kilometer afstand ligt de bekendste toeristische trekpleister uit de omgeving : het karakteristieke mergelstadje Valkenburg aan de Geul.

Maastricht

Het Bourgondische leven in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, wordt duidelijk als u een bezoek brengt aan deze magnifieke stad. De sfeer van 20 eeuwen historie is bijna tastbaar aanwezig in de oude typische binnenstad.

Aken

Net over de Duitse grens ligt de stad Aken. Aken staat bekend om haar bruisende stadsleven. Terwijl u door de stad loopt kruisen historische pleinen, gezellige straten, imposante bouwwerken zoals de Dom en prachtige fonteinen steeds weer uw pad. Aken is tevens de winkelstad bij uitstek.

Actief in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een perfecte regio om lekker actief bezig te zijn tijdens uw vakantie en biedt daar dan ook alle mogelijkheden toe. Verspreid door de regio vindt u vele gemarkeerde wandelroutes die u het unieke karakter van de omgeving laten zien. Al fietsend rijdt u langs de prachtige heuvels en vindt u het ene na het andere kapelletje en kruisbeeld terwijl u geniet van de schitterende vergezichten. Bent u een echte wielerfanaat? In Zuid-Limburg wordt een groot aantal populaire wielerevenementen georganiseerd, maar u kunt natuurlijk ook zelf de fiets pakken en de prachtige Limburgse heuvels bedwingen. Heeft u zin in een echte uitdaging? Huur dan een mountainbike op ons park en verken een van de vele bewegwijzerde routes in de regio! Wat u ook gaat doen, Zuid-Limburg biedt u alle faciliteiten voor een actieve vakantie!

natuur in de omgeving

Fietsen en wandelen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is de ideale regio voor een mooie fiets- of wandeltocht. Vanaf Bungalowpark Schin op Geul starten diverse routes welke u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden laten zien. Klik op onderstaande banners voor meer informatie over fietsen en wandelen in Zuid-Limburg. Bekijk via de onderste banner één van de mooiste fietsroutes door Schin op Geul, Gulpen en Klimmen of stel via de bovenste banner zelf uw eigen route samen.

planjeroute.nl - fietsen in de omgeving van Bungalowpark Schin op Geul route.nl - Schin op Geul, Gulpen en Klimmen
Leuk dagje uit

De baan bij Outdoor Karting Vaals is maar liefst 614 meter lang en bevindt zich in het prachtige Selzerbeekdal, een schilderachtige omgeving.

Een bezoek aan de Romeinse Katakomben is een fascinerende, leerzame en onvergetelijke belevenis.

Kinderen beleven een avontuurlijke en actieve dag in Avonturenpark Valdeludo. In dit park kun je namelijk nog écht kind zijn.