Home » Algemene informatie » Aankomst En Vertrek »

Aankomst en vertrek

Genieten van een ontspannen vakantie.

Wij zien graag dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie op ons park. Op deze pagina vindt u extra informatie over de aankomst en vertrek.

Route

Ons park zit gevestigd aan Walem 1. Ons volledige adres en een routebeschrijving naar het park vindt u op onze routepagina.Op deze pagina kunt u ook gebruik maken van de routeplanner en zo uw persoonlijke routebeschrijving maken.

Aankomst

Op de reguliere wisseldagen, maandag en vrijdag, kunt u tussen 15.00 uur en 17.00 uur inchecken bij de receptie. Indien u niet in de gelegenheid bent binnen deze tijden aan te komen, verzoeken wij u vriendelijk om op de aankomstdag voor 17.00 uur contact op te nemen met de receptie.

Telefoonnummer receptie: 043 - 45 91 400

Openingstijden receptie

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur
Zondag: 10.00 - 12.00 uur

Incheckprocedure

Bij uw aankomst op ons park vragen we u zich te melden bij onze receptie. Hier ontvangt u de sleutels van uw bungalow en uitgebreide informatie over onze faciliteiten.

Overnachtende bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dient toeristenbelasting en bedlinnen te worden betaald. Verzekeringstechnisch is het niet toegestaan om de capaciteit van de gehuurde bungalow te overschrijden.

Vertrek

U denkt er liever niet aan, maar uiteindelijk komt er een einde aan uw vakantie. Bij het verlaten van uw bungalow verzoeken wij u vriendelijk ervoor te zorgen dat:

  • Serviesgoed, pannen en bestek zijn afgewassen en opgeborgen;
  • Vaatwasser is uitgeruimd (optioneel: uitruimservice via receptie à € 3,50);
  • Alle levensmiddelen uit de bungalow zijn verwijderd en de koelkast leeg is;
  • Afval in de daarvoor bestemde containers wordt gedeponeerd (glascontainer staat nabij receptie);
  • De openhaard (type Roos & Lelie) is leeggemaakt;
  • De verwarming naar de laagste temperatuur is gezet;
  • Het verkregen bedlinnen is afgehaald en gedeponeerd in de wasrekken bij de receptie.

Indien u buiten de openingstijden van de receptie vertrekt, dan verzoeken wij u vriendelijk het bedlinnen in de hal van uw bungalow te zetten. De sleutel kunt u in de brievenbus van de receptie deponeren.

Borg

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er extra (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.