Vakantiepark Limburg
Home » Algemene informatie » Handige Informatie Tijdens Uw Verblijf »

Handige informatie tijdens uw verblijf

Bij aankomst op het park ontvangt u een boekje met parkinformatie. Hier staat veel belangrijke informatie in vermeldt. Ook is er een plattegrond van het park in het boekje opgenomen.

Dagje uit

Op onze website vindt u diverse suggesties voor een dagje uit. Ook in het boekje wat u bij aankomst ontvangt staan enkele adressen opgenomen. Meer inspiratie kunt u bij onze receptie op doen, waar diverse rekken met folders staan. Voor diverse dagjes uit kunt u bovendien de entreekaartjes bij onze receptie komen. In sommige gevallen ontvangt u dan zelfs korting!

Internet

Elke bungalow beschikt over een eigen WiFi router met uitstekende verbinding. U kunt met meerdere apparaten tegelijk inloggen. Een inlogcode is tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie.

Openbaar vervoer

Schin op Geul heeft een eigen treinstation, op loopafstand van ons park. Met de stoptrein van Arriva reist u eenvoudig naar Valkenburg (1 halte), Heerlen en Maastricht. U reist op saldo met uw OV-chipkaart of koopt een kaartje via de automaat. Reist u met de bus, dan kunt u gebruik maken van lijn 54. De dichtstbijzijnde haltes bevinden zich aan de Breeweg en de Valkenburgerweg.

Openingstijden faciliteiten

De openingstijden van de faciliteiten kunt u hier terugvinden.

Pinnen

Een geldautomaat vindt u bij Supermark Jan Linders in Klimmen. Verder zijn er in Valkenburg ook diverse geldautomaten en banken.

Supermarkt

Naast onze receptie is een minimarkt aanwezig. Hier kunt u 's ochtends terecht voor verse broodjes. Het beperkte assortiment is handig voor vergeten zaken. Grote supermarkten vindt u onder andere in Klimmen en Valkenburg. Let op: in Valkenburg is het betaald parkeren.

Jan Linders Klimmen
Pleinstraat 37, Klimmen

Jan Linders Valkenburg
Walramplein 26, Valkenburg

Albert Heijn Valkenburg
Irmengard Passage 3, Valkenburg