Vakantiepark Limburg
Home » Algemene informatie » Handige Informatie Tijdens Uw Verblijf »

Handige informatie tijdens uw verblijf

Bij aankomst op het park ontvangt u een boekje met parkinformatie. Hier staat veel belangrijke informatie in vermeldt. Ook is er een plattegrond van het park in het boekje opgenomen.

Dagje uit

Op onze website vindt u diverse suggesties voor een dagje uit. Ook in het boekje wat u bij aankomst ontvangt staan enkele adressen opgenomen. Meer inspiratie kunt u bij onze receptie op doen, waar diverse rekken met folders staan. Voor diverse dagjes uit kunt u bovendien de entreekaartjes bij onze receptie komen. In sommige gevallen ontvangt u dan zelfs korting!

Internet

Elke bungalow beschikt over een eigen WiFi router met uitstekende verbinding. U kunt met meerdere apparaten tegelijk inloggen. Gebruik van Wifi is gratis. De inlogcode vindt u terug in de informatieklapper die in de bungalow ligt.

Openbaar vervoer

Schin op Geul heeft een eigen treinstation, op loopafstand van ons park. Met de stoptrein van Arriva reist u eenvoudig naar Valkenburg (1 halte), Heerlen en Maastricht. U reist op saldo met uw OV-chipkaart of koopt een kaartje via de automaat. Reist u met de bus, dan kunt u gebruik maken van lijn 54. De dichtstbijzijnde haltes bevinden zich aan de Breeweg en de Valkenburgerweg.

Openingstijden faciliteiten

De openingstijden van de faciliteiten kunt u hier terugvinden.

Parkeren

Bungalowpark Schin op Geul is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u nabij de bungalow laden en/of lossen. Buiten deze dagen dient de auto op de centrale parkeerplaats nabij de receptie te worden geparkeerd. De gasten die in bungalow 118 t/m 144 verblijven mogen één auto op de nieuwe parkeerplaats bovenaan op het park parkeren. Komt u met meerdere auto’s dan dienen de andere auto’s op de centrale parkeerplaats bij de receptie te worden geparkeerd. Mindervalide gasten krijgen een parkeerontheffing en toegangstag voor de slagboom. De aangepaste bungalows beschikken dan ook over een eigen parkeerplaats.

Gaat u er met de auto op uit? Op veel plaatsen is het betaald parkeren. Onder andere in Valkenburg kunt u gebruik maken van belparkeren: handig wanneer u nog niet weet hoe lang uw bezoek gaat duren.

Pinnen

Een geldautomaat vindt u bij Supermark Jan Linders in Klimmen. Verder zijn er in Valkenburg ook diverse geldautomaten en banken.

Supermarkt

Naast onze receptie is een minimarkt aanwezig. Hier kunt u 's ochtends terecht voor verse broodjes. Het beperkte assortiment is handig voor vergeten zaken. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig is in de minimarkt en er kan enkel contant kan worden afgerekend. Grote supermarkten vindt u onder andere in Klimmen en Valkenburg. Let op: in Valkenburg is het betaald parkeren.

Jan Linders Klimmen
Pleinstraat 37, Klimmen

Jan Linders Valkenburg
Walramplein 26, Valkenburg

Albert Heijn Valkenburg
Irmengard Passage 3, Valkenburg