bungalow limburg
Home » Bungalow Limburg »

Bungalow Limburg

Heerlijk genieten in een bungalow Limburg

Heeft u zin om van een heerlijke vakantie in Zuid Limburg te komen genieten? Kom dan uw vakantie vieren op Bungalowpark Schin op Geul! Ons park ligt tegen een berghelling waardoor u altijd van een fantastisch uitzicht geniet, heerlijk vanuit uw eigen bungalow! Limburg heeft u alles te bieden voor een fantastische vakantie!

Onze prachtige omgeving

Schin op Geul ligt centraal in Zuid-Limburg en is daardoor een perfecte uitvalsbasis om leuke uitstapjes in onze veelzijdige omgeving te gaan maken. Uw bungalow Limburg is een perfect startpunt voor leuke wandelingen en fietstochten. Op slechts 4 kilometer van ons park vind u het pittoreske dorpje Valkenburg aan de Geul, waar u leuke bezienswaardigheden en attracties vindt. Ook worden hier regelmatig leuke evenementen georganiseerd, waardoor er in het dorp altijd een gezellige sfeer hangt. Heeft u behoefte aan iets meer rust? Slenter dan lekker langs de Geul en geniet vervolgens van een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse vlaai op een van de vele terrasjes.

Ook als u liever op ons park van uw vakantie geniet hoeft u zich zeker niet te vervelen. Heerlijk een boek lezen in de tuin van uw bungalow Limburg, of juist wat actiever bezig zijn op onze tennisbaan. Voor de jongsten is er een super leuke indoor-speeltuin waar ze uren lang kunnen klimmen en klouteren, of lekker kunnen spelen in het ballenbad. In de zomermaanden logeert Koos Konijn op ons park, en samen met ons animatieteam zorgt hij voor leuke activiteiten. Jong of Oud, op Bungalowpark Schin op Geul beleeft iedereen een heerlijke vakantie!

Onze bungalows

Op ons park heeft u de keuze uit verschillende bungalows Limburg, die u allen een comfortabel verblijf bieden. Of u nu met 2 óf met 12 personen van een vakantie op ons park wilt komen genieten, bij ons is er voor iedereen een geschikte bungalow aanwezig. Op onze accommodatiepagina vindt u een overzicht van alle bungalows Limburg op Bungalowpark Schin op Geul. Hier ziet u in een handig overzicht de belangrijkste punten van de bungalows en de prijs. Ook kunt u direct uw bungalow Limburg eenvoudig online boeken! Hieronder hebben wel alvast een aantal suggesties voor accommodaties voor u op een rij gezet.