groepsaccommodatie limburg
Home » Groepsaccommodatie Limburg »

Groepsaccommodatie Limburg

Samen genieten in Limburg

Wilt u er even tussenuit met uw familie, vrienden, of collega’s en zoekt u een groepsaccommodatie Limburg? Bij bungalowpark Schin op Geul kunt u terecht voor luxe groepsaccommodaties middenin het Limburgse Heuvelland. Hier kunt u in groepsverband genieten van de fraaie omgeving en de vele activiteiten en bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft. Zuid-Limburg staat bekend om haar ongerepte natuur, historische stadjes en dorpen, en haar Bourgondische gastvrijheid. Vooral natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Maak bijvoorbeeld eens een wandel- of fietstocht door de groene heuvels of bezoek het historische stadje Valkenburg. Bent u met een grotere groep? Op bungalowpark Schin op Geul is dat geen probleem. U kunt hier een luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg boeken met ruimte voor maar liefst maximaal 12 personen! Dat wordt een gezellige vakantie in Limburg.

Moderne en luxe groepsaccommodaties Limburg

Bent u op zoek naar luxe groepsaccommodatie Limburg, dan heeft u bij Bungalowpark Schin op Geul aan het juiste adres. Hier heeft u een ruime keuze uit verschillende nette, compleet ingerichte bungalows. Het park heeft een ideale ligging: midden in het Limburgse Heuvelland, omringd door natuur en dichtbij bekende steden zoals Maastricht, Aken en Valkenburg. Het park beschikt over 141 bungalows, die allen over een privéterras beschikken zodat u ongestoord kunt genieten van de zon. De accommodatietypes Anemoon Royal 12 (maximaal 12 personen) en Roos Royal 10 (maximaal 10 personen) zijn uitermate geschikt voor grote groepen. Beide types zijn in 2013 compleet gerenoveerd. Kortom, op Bungalowpark Schin op Geul kunt u uitstekend terecht voor een groepsaccomodatie Limburg

Groepsaccommodatie Limburg: leuke activiteiten voor jong en oud!

Verblijft u in een groepsaccommodatie Limburg op Bungalowpark Schin op Geul, dan zult u tijdens uw verblijf niets
tekort komen. Of u nu komt om te ontspannen of om actief bezig te zijn en lekker te bewegen, het kan allemaal! Zowel binnen als buiten zijn er voldoende faciliteiten. Laat de kids lekker klimmen en klauteren in de indoor speeltuin of ga gezellig samen een wedstrijdje bowlen op één van de 6 bowlingbanen. Op de speelveldjes, het voetbalveld en het basketbalveld kan men de overtollige energie kwijt. Ook is er een tennisbaan en zijn er tafeltennistafels. In de vakanties (zomer, herfst-, en meivakanties) is er een animatieteam aanwezig en worden er vele leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen georganiseerd. De andere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken zijn:

  • Een supermarkt waar u uw kleine boodschappen kunt doen
  • Een restaurant en partycentrum waar u heerlijk kunt dineren
  • Een bar en terras waar u kunt genieten van een Limburgs speciaal biertje
  • Een wasserette waar u uw kleding kunt wassen als u geen vuile was mee naar huis wilt nemen

Bekijk alle accommodaties