Home » Het park » Faciliteiten » Horeca »

Horeca

Het Party & Bowlingcentrum gaat per 1 juni weer open. Het is dan mogelijk om met gepaste afstand weer te eten in het restaurant. U moet dan wel een tafeltje reserveren. Dat kan via een van deze telefoonnummers: 043 - 311 0674 of 06 – 5090 7348. Ook de snackbar wordt weer geopend voor afhaal. Hier kunt u telefonisch uw bestelling doen en op een afgesproken tijdstip de bestelling ophalen. Over het afhalen bij de snackbar ontvangt u bij de receptie een folder.

Aan de rand van ons park ligt ons Party & Bowlingcentrum. Hier vindt u onder andere een gezellige bar, restaurant, indoor speeltuin en 6 bowlingbanen.

In ons restaurant is de keus aan u. U kunt er terecht voor voordelige dagschotels of lekker à la carte eten. U kunt ook gezellig een avondje steengrillen inclusief een uur gratis bowlen. Er bestaat tevens de mogelijkheid om afhaalmaaltijden en snacks af te halen aan de bar in het restaurant.

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor feesten of partijen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geheel verzorgd warm of koud buffet. Ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht. Kijk voor de mogelijkheden op www.bowlingschinopgeul.nl of bel met 043 – 459 3436.

Ons Party & Bowlingcentrum beschikt verder over een gezellige bar, waar u onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk kunt toeven terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de naastgelegen indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk op het terras van uw drankje genieten.

  1. (á la carte) Restaurant
  2. Snackbar
  3. Afhaalservice
  4. Eetcafé / bar
  5. Bowlingbanen
  6. Barbecue verhuur
  7. Steengrillverhuur
  8. Terras
  9. Vergader-/feestfaciliteiten