Animatie met Koos Konijn
Home » Het park » Faciliteiten » Kinderanimatie »

Kinderanimatie

In verband met Covid-19 maatregelen zal de animatie is aangepaste vorm worden aangeboden. In de kidsclub mogen helaas geen ouders mee naar binnen. Dit houdt in dat kinderen die niet zelfstandig kunnen knutselen, helaas niet naar de kidsclub kunnen komen. Animatie zal worden aangeboden voor de leeftijdsgroep 4-12 jaar. Zij hoeven onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Koos Konijn zal in de ochtenduren op het park verschijnen, helaas mag er niet geknuffeld worden met Koos.

In de zomermaanden is er bij Bungalowpark Schin op Geul van alles te beleven. Tijdens de schoolvakantie is er een animatieteam van Animatie Compagnie aanwezig. Het recreatiewerk is voor hen een vak. Met jarenlange ervaring zijn zij erg deskundig. Ze hebben zelfs een officieel erkende opleiding voor recreatie-entertainers. De slogan van het animatieteam is ook niet voor niks 'Goede sfeer laat zich organiseren'! Er worden allerlei leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo wordt er geknutseld in de Kidsclub, zijn er verschillende speurtochten, sport- en spelactiviteiten en is er voor de kleintjes bijna elke avond kindertheater. Kinderen hoeven zich dus niet te vervelen!

Koos Konijn

Tijdens de zomervakantie is Koos Konijn natuurlijk ook op ons park van de partij! Koos Konijn is mascotte van Roompot, en zorgt er voor dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven op Bungalowpark Schin op Geul! Wil je alvast beter kennis maken met Koos Konijn? Bekijk dan de Koos Konijn website!

Koos Konijn en het animatieteam zijn aanwezig in de zomervakantie. In 2020 is dit van 13 juli tot 28 augustus.

  1. Recreatieprogramma zomer
  2. Koos Konijn