Home » Het park » Faciliteiten » Verhuur »

Verhuur

Het prachtige Limburgse Heuvelland nodigt u uit tot het maken van een gezellige fietstocht. Het landschap is gevarieerd met veel natuurschoon en cultuurhistorische elementen. Een dorpje in de buurt verkennen of de Cauberg beklimmen? Het is allemaal mogelijk.

Aan de rand van ons park in het Party & Bowlingcentrum zit Fietsenverhuur Heuvelland. Voor elke fietsliefhebber hebben zij een geschikte fiets. Ook aan kinderen is gedacht: fietsen zijn er in alle soorten en maten. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te huren.

Ziet u op tegen het beklimmen van de Limburgse Heuvels? Dan is het huren van een elektrische fiets of scooter wellicht de uitkomst voor u!

Voor meer informatie of reserveringen kijk op: www.fietsenverhuurheuvelland.nl of bel met 06 - 5090 7348. Plan hier een mooie fietsroute in de omgeving van Schin op Geul.

  1. Scooterverhuur
  2. Fietsenverhuur

Tarieven

Pech onderweg? U kunt bij ons een ‘pechkaartje’ kopen en wij helpen u weer op weg. Pechkaartjes schaft u aan voor slechts € 1,- per gehuurde fiets per periode dat u de fiets huurt. Ze zijn geldig voor één pechgeval.

Let op! De minimum leeftijd voor het huren van een scooter is 18 jaar. Het is verplicht in bezit te zijn van een geldig (scooter-)rijbewijs.