Home » Het park » Faciliteiten » Zwembad »

Zwembad

Als gast van ons bungalowpark kunt u gebruik maken van subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. Toegangskaartjes kunt u aanschaffen bij de receptie van ons bungalowpark. U krijgt dan 50% korting. U staat vanaf het park met de auto binnen een kwartier bij het zwembad.

Het gezellige familiezwembad in Gulpen is geschikt voor jong en oud. Ga op reis door de Jungle in het Junglebad. Laat je meevoeren in de kronkelende Wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn. Voor de avonturiers is er een vernieuwde 92 meter lange, sensationele glijbaan met verrassende licht- en lasereffecten. Ook kunt u heerlijk meedeinen op de golven van de Maxawave in het 25-meterbad, waar het water een heerlijke temperatuur van 30 graden heeft.

Voor de kleintjes is er een piratenschip waarop ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. In het achterschip zijn verschillende aquaria met tropische vissen en echte piranha’s te vinden.

In de zomer kunt u er ook volop genieten van de buitenbaden. Er zijn drie peuterbaden, twee grote baden met glijbanen en een uitgestrekte ligweide. Daarnaast zijn er volop speel- en sportvoorzieningen te vinden.

Bij Mosaqua zijn tevens meerdere horecaterrassen, zowel binnen als buiten waar een hapje en een drankje kan worden genuttigd! U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi-verbinding!

Voor overige informatie en openingstijden kunt u de website raadplegen.