Bungalowpark Schin op Geul in de zomer
Home » Informatie Coronavirus »

Informatie Coronavirus

Wij snappen dat u veel vragen heeft omtrent het coronavirus en wat dit betekent voor uw vakantie. Wij houden de laatste ontwikkelingen van RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voor ons voorop.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen.

 • Het Party & Bowlingcentrum (restaurant, snackbar, bowling) & Indoorspeeltuin aan de rand van ons park zijn gesloten t/m 28 april
 • Zwembad Mosaqua in de omgeving van ons park is t/m 28 april gesloten
 • De buitenspeeltuintjes op ons bungalowpark zijn wel beschikbaar. Houd hierbij wel de regels van het RIVM in acht door minimaal 1,5 m afstand te houden van de andere gasten.
 • De minimarkt is beperkt geopend: dagelijks van 8:30 – 10:00 uur
 • De wasserette is geopend volgens de reguliere openingstijden. Let wel, wasmuntjes zijn enkel tijdens openingstijden van de receptie verkrijgbaar.
 • De receptie is beperkt geopend:
  • Maandag en vrijdag: 8:30 - 17.00 uur.
  • Dinsdag t/m donderdag en zaterdag: 9:00 - 12:00 uur.

  Wij vragen u er rekening mee te houden om maar met maximaal 2 personen te gelijk op de receptie te zijn. Ziet u dat er al twee personen binnen staan, blijft u dan s.v.p. buiten onder het afdak wachten. Ook vragen wij u volgens de regel 1,5 m afstand te houden van de overige gasten.

We hopen dat u ondanks deze maatregelen toch van een fijne vakantie geniet. Bovendien is de omgeving van ons park nog steeds prachtig om in te wandelen, fietsen en verblijven.

Voucher aanvragen/Omboeken

In verband met de maatregelen van de overheid wat betreft o.a. het sluiten van de horecagelegenheden heeft Roompot de omboekingsvoorwaarden versoepeld. Wie een verblijf heeft geboekt op Bungalowpark Schin op Geul en zou aankomen tussen 14 maart en 1 juni (incl.) kan via roompot.nl/voucher een recreatievoucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Na ontvangst van de voucher kunt u zelf een nieuwe boeking maken. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, er geldt namelijk geen negatief reisadvies in Nederland. Indien u toch wenst te annuleren, hanteert Roompot de geldende voorwaarden.