Bungalowpark Schin op Geul in de zomer
Home » Informatie Coronavirus »

Informatie Coronavirus

Wij snappen dat u veel vragen heeft omtrent het coronavirus en wat dit betekent voor uw vakantie. Wij houden de laatste ontwikkelingen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voor ons voorop en daarom nemen wij gepaste maatregelen.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen.

In- en uitcheck/Receptie

Bij de receptie kunt u nog altijd terecht voor o.a. vragen/informatie over de omgeving en om wandel- en fietskaarten te kopen. Onze dames staan voor u klaar, wel hebben we een aantal maatregelen getroffen.

 • Voor uw en onze veiligheid hebben wij plexiglas geplaatst op onze balies. Daarnaast zijn er 1,5 m afstand markeringen aangebracht op de vloer van de receptie.
 • We dragen een mondkapje in openbare binnenruimtes, zoals aan de receptie en de supermarkt. 
 • Om 1,5 m afstand te kunnen garanderen geldt een maximum van 4 personen tegelijk binnen bij de receptie (excl. personeel).
 • Een paar dagen voor aankomst ontvangt u van ons een formulier voor nachtregistratie. Wij verzoeken u dit uit te printen en thuis in te vullen. Heeft u geen printer, geen probleem de formulieren zijn ook bij de receptie beschikbaar.
 • Graag per reisgezelschap de incheck door één persoon laten doen. Op die manier is de receptie niet gelijk door één reisgezelschap bezet en kunnen we iedereen snel en soepel te woord staan en helpen.
 • Betaal bij voorkeur (contactloos) per pin.
 • De uitcheck kan contactloos. Op de balie staat een schaal waar u uw sleutel in kunt deponeren. Uw waarborg wordt door Roompot binnen 7 dagen na vertrek teruggestort op uw rekening.

Faciliteiten

Helaas kan op dit moment nog niet van alle faciliteiten gebruik worden gemaakt. Wij houden de richtlijnen van de Rijksoverheid nauwgezet in de gaten. Zodra er wijzigingen zijn, zullen wij de updates middels deze pagina communiceren.

 • Buitenspeeltuinen en sportvelden: Deze zijn geopend en er mag gebruik van gemaakt worden. Houd hierbij wel de regels van het RIVM in acht door minimaal 1,5 m afstand te houden van de andere gasten.
 • Bowlingbanen: Het aan de rand van ons park gelegen Bowlingcentrum is weer geopend. Er dient van tevoren worden gereserveerd. Voor meer info kijk op: www.bowlingschinopgeul.nl of bel (ook voor reserveringen) met: 043 - 311 0674 of 06 - 5090 7348.
 • Indoorspeeltuin: Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is de indoorspeeltuin momenteel gesloten. 
 • Minimarkt: Het winkeltje is elke dag geopend van 8:30 – 10:00 uur. Er zijn dan ook verse broodjes verkrijgbaar. Er mogen in het winkeltje maximaal 4 personen tegelijk binnen. Kom dan ook bij voorkeur alleen! Dragen van een mondkapje is per 1 december 2020 verplicht. Helaas is het wegens het ontbreken van een pinautomaat alleen mogelijk om contant te betalen.
 • Restaurant: Het restaurant van het aan de rand van ons park gelegen Party & Bowlingcentrum Schin op Geul is geopend op vrijdag t/m maandag & woensdag. Reserveren is gewenst en kan via: 043 - 311 0674 of 06 - 5090 7348.
 • Snackbar: De snackbar van het Party & Bowlingcentrum Schin op Geul is voor afhaal geopend op vrijdag t/m maandag & woensdag tussen 17:00 – 19:00 uur. Bestellingen dienen telefonisch te worden doorgegeven via: 043 - 311 0674. Er kan ook worden bezorgd, houdt er dan rekening mee dat er contant moet worden afgerekend. De bezorger heeft geen pinapparaat. De folder van de snackbar ontvangt u bij incheck.
 • Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen: In verband met Coronamaatregelen zijn er in het binnenbad een beperkt aantal mensen toegestaan. Tickets & tijdslot kunnen alleen bij de receptie van het bungalowpark met korting gereserveerd worden. Het buitenbad van Mosaqua is bij goed weer geopend voor recreatief zwemmen. Hiervoor hebben wij een aantal kortingstickets. Reserveer bij de receptie tijdig uw tickets. Vol = Vol! Op donderdag is Mosaqua gesloten. 

Schoonmaak & Technische reparaties

We begrijpen heel goed dat hygiëne extra belangrijk voor u is. Samen met schoonmaakbedrijf CSU zullen wij er voor zorgen dat uw bungalow goed wordt schoongemaakt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt aan contactpunten zoals deurklinken en lichtschakelaars. Ook de algemene ruimtes worden met grote regelmaat schoongemaakt.

Als er tijdens uw verblijf een technische reparatie noodzakelijk is, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij zullen voor ze de bungalow betreden altijd de handen reinigen en/of handschoenen dragen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt u verzocht, indien mogelijk, het huisje te verlaten.

Heeft u nog vragen? Kijk dan voor een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen rondom het coronavirus op de FAQ pagina van Roompot. of bel tussen 9.00 en 17.00 uur naar onze receptie via 043 - 459 1400.

We hopen dat u ondanks deze maatregelen toch van een fijne vakantie geniet. Bovendien is de omgeving van ons park nog steeds prachtig om in te wandelen, fietsen en verblijven.