Bungalowpark Schin op Geul in de zomer
Home » Informatie Coronavirus »

Informatie Coronavirus

Wij snappen dat u veel vragen heeft omtrent het coronavirus en wat dit betekent voor uw vakantie. Wij houden de laatste ontwikkelingen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voor ons voorop en daarom nemen wij gepaste maatregelen.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen.

In- en uitcheck/Receptie

Bij de receptie kunt u nog altijd terecht voor o.a. vragen/informatie over de omgeving en om wandel- en fietskaarten te kopen. Onze dames staan voor u klaar, wel hebben we een aantal maatregelen getroffen.

 • Voor uw en onze veiligheid hebben wij plexiglas geplaatst op onze balies. Daarnaast zijn er 1,5 m afstand markeringen aangebracht op de vloer van de receptie.
 • Om 1,5 m afstand te kunnen garanderen geldt een maximum van 4 personen tegelijk binnen bij de receptie (excl. personeel).
 • Een paar dagen voor aankomst ontvangt u van ons een formulier voor nachtregistratie. Wij verzoeken u dit uit te printen en thuis in te vullen. Heeft u geen printer, geen probleem de formulieren zijn ook bij de receptie beschikbaar.
 • Graag per reisgezelschap de incheck door één persoon laten doen. Op die manier is de receptie niet gelijk door één reisgezelschap bezet en kunnen we iedereen snel en soepel te woord staan en helpen.
 • Betaal bij voorkeur (contactloos) per pin.
 • De uitcheck kan contactloos. Op de balie staat een schaal waar u uw sleutel in kunt deponeren. Uw waarborg wordt door Roompot binnen 7 dagen na vertrek teruggestort op uw rekening.

Faciliteiten

Helaas kan op dit moment nog niet van alle faciliteiten gebruik worden gemaakt. Wij houden de richtlijnen van de Rijksoverheid nauwgezet in de gaten. Zodra er wijzigingen zijn, zullen wij de updates middels deze pagina communiceren.

 • Animatie & Koos Konijn: Ook deze zomer zal er weer een recreatieteam van de Animatie Compagnie op ons bungalowpark aanwezig zijn. Wij zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen om de activiteiten ‘Corona Proof’ aan te kunnen bieden. Ook Koos Konijn kijkt al uit naar de zomervakantie en zal zo nu en dan een kijkje komen nemen bij de activiteiten. Knuffelen met Koos gaat helaas nog even niet, ook hier wordt rekening gehouden met 1,5m afstand. In de kidsclub mogen helaas geen ouders mee naar binnen. Dit houdt in dat kinderen die niet zelfstandig kunnen knutselen, helaas niet naar de kidsclub kunnen komen. Animatie zal worden aangeboden voor de leeftijdsgroep 4-12 jaar. Zij hoeven onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
 • Buitenspeeltuinen en sportvelden: Deze zijn geopend en er mag gebruik van gemaakt worden. Houd hierbij wel de regels van het RIVM in acht door minimaal 1,5 m afstand te houden van de andere gasten.
 • Bowlingbanen: Vanaf 19 juni zijn de bowlingbanen weer geopend. Reserveren is gewenst. Bel hiervoor met: 043 - 311 0674 of kijk op www.bowlingschinopgeul.nl
 • Indoorspeeltuin: De indoorspeeltuin is weer beperkt geopend, vooralsnog op vrijdag, zaterdag, zondag en woensdag. Overige dagen worden even per week bekeken. Meer informatie hierover hangt op het raam van de receptie.
 • Minimarkt: Het winkeltje is elke dag geopend van 8:30 – 10:00 uur. Er zijn dan ook verse broodjes verkrijgbaar. Helaas is het wegens het ontbreken van een pinautomaat alleen mogelijk om contant te betalen.
 • Restaurant: Het aan de rand van ons park gelegen Party & Bowlingcentrum Schin op Geul zal per 1 juni de deuren weer openen. Het is dan weer mogelijk om in het restaurant te eten. Hiervoor zal wel van tevoren een tafel gereserveerd moeten worden. Voor info en reserveringen: 043 - 311 0674 of info@bowlingschinopgeul.nl
 • Snackbar: Vanaf 1 juni zal de snackbar weer geopend zijn. Bestellingen dienen van tevoren telefonisch te worden doorgegeven en kunnen worden afgehaald. De snackfolder ontvangt u bij incheck.
 • Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen: Het buitenbad is weer dagelijks geopend. Tickets voor het buitenbad kunt u maximaal 2 dagen van tevoren bij de receptie van ons bungalowpark reserveren. Buitenbadtickets geven enkel toegang tot de buitenbaden van Mosaqua. Voor het binnenbad zijn maar een heel beperkt aantal tickets beschikbaar. Deze kunnen alleen tijdens het verblijf met 50% korting worden aangeschaft, indien er nog tickets beschikbaar zijn. Als u zeker wilt zijn van toegang en al voor aankomst tickets wenst te reserveren, kunt u het beste zelf tickets aanschaffen via de website van Mosaqua. Deze zijn dan helaas wel zonder korting.

Schoonmaak & Technische reparaties

We begrijpen heel goed dat hygiëne extra belangrijk voor u is. Samen met schoonmaakbedrijf CSU zullen wij er voor zorgen dat uw bungalow goed wordt schoongemaakt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt aan contactpunten zoals deurklinken en lichtschakelaars. Ook de algemene ruimtes worden met grote regelmaat schoongemaakt.

Als er tijdens uw verblijf een technische reparatie noodzakelijk is, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij zullen voor ze de bungalow betreden altijd de handen reinigen en/of handschoenen dragen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt u verzocht, indien mogelijk, het huisje te verlaten.

Heeft u nog vragen? Kijk dan voor een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen rondom het coronavirus op de FAQ pagina van Roompot. of bel tussen 9.00 en 17.00 uur naar onze receptie via 043 - 459 1400.

We hopen dat u ondanks deze maatregelen toch van een fijne vakantie geniet. Bovendien is de omgeving van ons park nog steeds prachtig om in te wandelen, fietsen en verblijven.