Bungalowpark Schin op Geul in de zomer
Home » Informatie Coronavirus »

Informatie Coronavirus

Wij snappen dat u veel vragen heeft omtrent het coronavirus en wat dit betekent voor uw vakantie. Wij houden de laatste ontwikkelingen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voor ons voorop en daarom nemen wij gepaste maatregelen.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen.

In- en uitcheck/Receptie

Bij de receptie kunt u nog altijd terecht voor o.a. vragen/informatie over de omgeving en om wandel- en fietskaarten te kopen. Onze dames staan voor u klaar, wel hebben we een aantal maatregelen getroffen.

 • Voor uw en onze veiligheid hebben wij plexiglas geplaatst op onze balies. Daarnaast zijn er 1,5 m afstand markeringen aangebracht op de vloer van de receptie.
 • Het dragen van een mondkapje is in het gastengedeelte gewenst.
 • Om 1,5 m afstand te kunnen garanderen geldt een maximum van 4 personen tegelijk binnen bij de receptie (excl. personeel).
 • Een paar dagen voor aankomst ontvangt u van ons een formulier voor nachtregistratie. Wij verzoeken u dit uit te printen en thuis in te vullen. Heeft u geen printer, geen probleem de formulieren zijn ook bij de receptie beschikbaar.
 • Graag per reisgezelschap de incheck door één persoon laten doen. Op die manier is de receptie niet gelijk door één reisgezelschap bezet en kunnen we iedereen snel en soepel te woord staan en helpen.
 • Betaal bij voorkeur (contactloos) per pin.
 • De uitcheck kan contactloos. Op de balie staat een schaal waar u uw sleutel in kunt deponeren. Uw waarborg wordt door Roompot binnen 7 dagen na vertrek teruggestort op uw rekening.

Faciliteiten

Helaas kan op dit moment nog niet van alle faciliteiten gebruik worden gemaakt. Wij houden de richtlijnen van de Rijksoverheid nauwgezet in de gaten. Zodra er wijzigingen zijn, zullen wij de updates middels deze pagina communiceren.

 • Buitenspeeltuinen en sportvelden: Deze zijn geopend en er mag gebruik van gemaakt worden. Houd hierbij wel de regels van het RIVM in acht door minimaal 1,5 m afstand te houden van de andere gasten.
 • Bowlingbanen: Het aan de rand van ons park gelegen Party & Bowlingcentrum Schin op Geul werkt met een horecavergunning op het complete pand. Door de aangescherpte landelijke coronamaatregelen waarbij de horeca verplicht is vanaf  15 oktober 2020 voor de komende 14 dagen te sluiten, zijn zij helaas genoodzaakt om ook de bowling te sluiten. 
 • Indoorspeeltuin: Helaas valt ook de indoorspeeltuin onder het horecabedrijf Party & Bowlingcentrum Schin op Geul en draait deze op een horecavergunning. Door de overheidsmaatregel dat de horeca per 15 oktober 2020 moet sluiten, zijn zij genoodzaakt om ook de speeltuin te sluiten. Voorlopig geldt deze maatregel voor de komende 14 dagen.
 • Minimarkt: Het winkeltje is elke dag geopend van 8:30 – 10:00 uur. Er zijn dan ook verse broodjes verkrijgbaar. Er mogen in het winkeltje maximaal 4 personen tegelijk binnen. Kom dan ook bij voorkeur alleen! Dragen van een mondkapje is gewenst. Helaas is het wegens het ontbreken van een pinautomaat alleen mogelijk om contant te betalen.
 • Restaurant: Het aan de rand van ons park gelegen Party & Bowlingcentrum Schin op Geul is door de aangescherpte landelijke coronamaatregelen van de overheid genoodzaakt om per 15 oktober 2020 te sluiten. Zij gaan wel bezorgen/afhalen. De informatie hierover ontvangt bij incheck. De maatregel geldt voor de komende 14 dagen.
 • Snackbar: De snackbar blijft vooralsnog geopend voor afhalen & bezorgen. Bestellingen dienen van tevoren telefonisch te worden doorgegeven. De snackfolder ontvangt u bij incheck.
 • Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen: Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua is geopend en verwelkomt 30 gasten per tijdsblok. Hierdoor zijn er tijdelijk geen kortingstickets voor gasten van Bungalowpark Schin op Geul beschikbaar. Je kan natuurlijk wel reguliere tickets bestellen via de website.

Schoonmaak & Technische reparaties

We begrijpen heel goed dat hygiëne extra belangrijk voor u is. Samen met schoonmaakbedrijf CSU zullen wij er voor zorgen dat uw bungalow goed wordt schoongemaakt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt aan contactpunten zoals deurklinken en lichtschakelaars. Ook de algemene ruimtes worden met grote regelmaat schoongemaakt.

Als er tijdens uw verblijf een technische reparatie noodzakelijk is, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij zullen voor ze de bungalow betreden altijd de handen reinigen en/of handschoenen dragen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt u verzocht, indien mogelijk, het huisje te verlaten.

Heeft u nog vragen? Kijk dan voor een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen rondom het coronavirus op de FAQ pagina van Roompot. of bel tussen 9.00 en 17.00 uur naar onze receptie via 043 - 459 1400.

We hopen dat u ondanks deze maatregelen toch van een fijne vakantie geniet. Bovendien is de omgeving van ons park nog steeds prachtig om in te wandelen, fietsen en verblijven.