Home » Omgeving »

Omgeving

Bungalowpark Schin op Geul is het hele jaar geopend. U kunt dus van elk seizoen komen genieten in Zuid-Limburg!

Wat dacht u van heerlijk wandelen door de lentebloesem of in de zomer de toeristische attracties in de omgeving bezoeken? In de herfst kunt u gezellig een bockbiertje drinken onder de najaarszon tijdens de fameuze jaarmarkt ‘de Bokkemert’ in Valkenburg. De winter is het seizoen van de Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg. Ook in de steden Maastricht, Aken en Keulen zijn gezellige Kerstmarkten. Natuurlijk kent Limburg ook haar 5e seizoen, namelijk Carnaval. Een feest met schitterende optochten en gezellige feesten. Dat mag u beslist niet missen!

Door de centrale ligging in het Heuvelland is ons bungalowpark de ideale uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten met mooie vergezichten, en gezellige uitstapjes naar het pittoreske Valkenburg en het bourgondische Maastricht. De Belgische Ardennen en de Duitse Eifel liggen praktisch om de hoek. Genoeg vertier voor jong en oud!

"Limburg bloeit 5 seizoenen!"

Annelies

GaiaZoo

Reis in één dag over de hele wereld en ontmoet vele bijzondere en unieke diersoorten! Naast de vele diersoorten is er een speelparadijs voor kinderen: DinoDome.

Ontdek de omgeving

In de omgeving van ons park is van alles te ondernemen. Klik op onderstaande knop en ontdek ons overzicht met allerlei activiteiten in de nabije omgeving!

Bekijk alle activiteiten

ActiefUitjeCultuurNatuur