Home » Themavakanties » Mindervalide Gasten »

Mindervalide gasten

Mensen met een lichamelijke beperking gaan ook graag op vakantie. Op ons bungalowpark is een aantal van onze woningen beperkt aangepast voor mindervalide gasten. Deze bungalows zijn aan het begin van het park gesitueerd en hebben allemaal een eigen parkeerplaats voor de deur. Mindervalide gasten krijgen een parkeerontheffing en toegangstag voor de slagboom.

Rolstoelgebruikers, neem bij twijfel contact op met de receptie om te overleggen. Daar het beperkt aangepaste bungalows betreft, zijn deze niet altijd geschikt voor gasten die rolstoel gebonden zijn.

Roos Royal 10
Eén van onze 10-persoons bungalows, nummer 23, is beperkt aangepast voor mindervaliden. Deze sfeervolle bungalow is van alle gemakken voorzien. De woning is drempelloos en heeft extra brede deuren. De ruime woonkamer met open keuken is modern ingericht. Er zijn twee badkamers, waarvan één is voorzien van een inloopdouche zonder drempel, wastafel, toilet met beugel aan de wand.

In twee van de slaapkamers kan een hoog/laag bed worden bijgeplaatst. Deze worden niet door het park zelf geplaatst, maar kunt u regelen via thuiszorg uitleen ‘Vegro’ in Maastricht.

Roos 6
Aan het begin van het park liggen drie bungalows van het type Roos 6 die beperkt zijn aangepast voor mindervaliden. Het betreft de nummers 20, 21 & 22. Deze sfeervol ingerichte bungalows zijn drempelloos (wel een kleine drempel bij de voordeur), beschikken over een open keuken en drie slaapkamers. De badkamer is één grote ruimte met een douche, verlaagde wastafel en verhoogd toilet met beugels.

Let op: indien u een mindervalide bungalow wenst te reserveren, vergeet dan tijdens het boekingsproces niet een vinkje te zetten bij ‘geschikt voor mindervaliden’ onder het kopje ‘Gratis voorkeuren’.

“Bij de receptie zijn Swift douchestoelen te leen. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden & beschikbaarheid”