Home » Themavakanties » Wielerevenementen »

Wielerevenementen

Het prachtige, heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg is een echte uitdaging voor wielrenners. De vele wielerevenementen in de buurt van ons park zullen dan ook geen verrassing zijn. Als wielerfan is een vakantie op Bungalowpark Schin op Geul dan ook ultiem genieten. Het ene moment bent u toeschouwer van een evenement en even later stapt u zelf op de fiets!

Een greep uit de bekende en minder bekende evenementen kunt u vanaf Schin op Geul meebeleven: de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Volta Limburg Classic en Boogies Extreme. Naast alle evenementen zijn er vele fiets- en wielerverenigingen die eigen (toer)tochten organiseren.

Wielrenagenda 2022

  • Amstel Gold Race (10 april 2022)

Ga de uitdaging aan

Wilt u zelf een finalerondje rijden? De laatste 70 kilometer van de Amstel Gold Race zijn een ware uitdaging. Beruchte hellingen, prachtige vergezichten en natuurlijk de beklimming van de Cauberg. De route kunt u hier downloaden.

Beleef van dichtbij

Wilt u één van deze spectaculaire wielerevenementen van dichtbij beleven? Kom dan overnachten op Bungalowpark Schin op Geul! Klik hier om een verblijf te boeken.