vakantie valkenburg
Home » Vakantie Valkenburg »

Vakantie Valkenburg

Komt u ook genieten van een heerlijke vakantie Valkenburg?

Heeft u ook zin om er lekker even helemaal tussen uit te gaan en te genieten van een fantastische vakantie in een vakantiehuis in Valkenburg? Valkenburg is een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud! Het hele jaar door is deze gezellige bestemming in Zuid-Limburg populair. In de zomer geniet u hier heerlijk op één van de vele terrassen, in de winterperiode is Valkenburg bekend om haar kerstmarkten. Of u nu samen met uw partner, uw gezin, uw familie of uw vrienden er even tussen uit wilt, in deze omgeving beleeft iedereen een heerlijke tijd! Bungalowpark Schin op Geul is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie Valkenburg! Vanaf het bungalowpark kunt u zelfs te voet naar Valkenburg. Gaat u liever met de fiets, auto of zelfs trein? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul is al jaren een trekpleister voor toeristen en dat is niet voor niets! In dit pittoreske mergelstadje proeft u direct de Limburgse gastvrijheid en voelt u zich gelijk thuis. Voor iedereen is er hier wel iets leuks te beleven tijdens uw vakantie in Valkenburg, of u nu meer wilt weten over de historie van de regio of liever een bezoekje aan een pretpark brengt.

Kunst & Cultuur

De bekendste trekpleisters van de stad zijn de kasteelruïne boven op de heuvel en de verschillende mergelgrotten waar u het ondergrondse Valkenburg kunt ontdekken. Zo is de Fluweelengrot direct onder de kasteelruïne gelegen, maar kunt u bijvoorbeeld ook de Gemeentegrot bezoeken. Wordt er tijdens uw vakantie Valkenburg een evenement in een van de grotten georganiseerd? Dan is een bezoekje zeker een aanrader!