Home » Vakantie Zuid Limburg »

Vakantie Zuid-Limburg

Vakantie Zuid-Limburg

Heeft u zin om er even helemaal tussenuit te gaan? Kom dan lekker van een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg genieten! Gezellig samen met uw partner, familie of vrienden ontspannen in het prachtige heuvellandschap. Zoekt u een knusse bungalow voor 2 of een groot huis voor de hele familie? Op Bungalowpark Schin op Geul beleeft u een heerlijke vakantie Zuid-Limburg!

Bungalowpark Schin op Geul ligt net buiten Schin op Geul in het gehuchtje Walem. Ons park is tegen een berghelling aan gebouwd, waardoor u tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg altijd een prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvelland heeft.

Omgeving

Zuid-Limburg is een perfecte omgeving wanneer u op zoekt bent naar een veelzijdige vakantie. Schin op Geul ligt centraal in Zuid-Limburg en is daardoor een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. De steden Maastricht en Heerlen zijn vlakbij, en hebben alles in huis voor een heerlijk dagje er op uit. Op slechts enkele kilometers van ons vakantiepark in Zuid-Limburg vindt u het pittoreske stadje Valkenburg aan de Geul, waar u tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg heerlijk langs de Geul kunt slenteren, de Cauberg kunt beklimmen en genieten van wellness. Ook zijn hier vele leuke activiteiten te doen, zien en beleven. Denk aan de gezellige terrasjes, vele winkeltjes, een bezoekje aan het casino, rodelen of een tochtje met de kabelbaan voor een fenomenaal uitzicht.

Faciliteiten

Natuurlijk is het tijdens uw vakantie Zuid-Limburg ook wel eens fijn om gewoon niets te doen en lekker te ontspannen. Bungalowpark Schin op Geul biedt u genoeg faciliteiten om heerlijk op ons park te genieten!

Accommodaties

Tijdens uw vakantie Zuid-Limburg kunt u kiezen voor een verblijf in een van onze accommodaties. Bij iedere bungalow ziet u eenvoudig de prijs van uw verblijf, maar u kunt natuurlijk ook overzichtelijk alle prijzen van alle accommodaties vergelijken en de beschikbaarheid van de bungalows bekijken in onze boekingsmachine.

Vakantie Zuid-Limburg boeken

Komt u ook lekker op Bungalowpark Schin op Geul genieten van een fantastische vakantie Zuid-Limburg? Kies dan snel uw ideale accommodatie en boek uw vakantie Zuid-Limburg vandaag nog!