Home » Vakantiehuis Zuid Limburg »

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Geniet ook in een vakantiehuis Zuid-Limburg!

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf in een prachtige omgeving? Kom dan genieten in een vakantiehuis Zuid-Limburg op Bungalowpark Schin op Geul! Op ons park verblijft u midden in een prachtige omgeving waar u vanuit uw vakantiehuis Limburg diverse dagjes uit kunt plannen. Heeft u ook zin in een heerlijke vakantie in een van de mooiste regio’s van Nederland? Kom dan genieten in heuvelachtig Zuid-Limburg!

Ontdek onze prachtige regio

Een vakantiehuisje in Zuid-Limburg op Bungalowpark Schin op Geul is een perfecte uitvalsbasis wanneer u het prachtige zuiden van Limburg wilt verkennen. Valkenburg aan de Geul ligt op loopafstand van ons park en is samen met Maastricht één van de populairste bestemmingen in de regio. Hier ervaart u de echte bourgondische cultuur waar Limburg bekend om staat! Daarnaast kunt u in het Limburgse heuvelland heerlijk wandelen en fietsen door het prachtige heuvellandschap. Mooie glooiende akkers worden afgewisseld met steile hellingen. Verspreid in het landschap vindt u daarnaast verschillende kapelletjes en kruisbeelden waarbij u een hoop kunt leren over de cultuur en historie van de regio. Natuurlijk zijn er in de omgeving van uw vakantiehuis Zuid-Limburg ook genoeg leuke activiteiten voor kinderen te vinden! Denk hierbij aan dierenparken, attractieparken en musea.

Maastricht

Kies uw favoriet!

Wilt u van een vakantie in het prachtige Limburg komen genieten, dan heeft u op ons park in Zuid-Limburg keuze uit verschillende comfortabele vakantiehuizen. Of u nu samen met uw partner, of juist met de hele familie van een heerlijke vakantie wilt gaan genieten, bij ons vindt u bungalows voor 2 t/m 12 personen! Zoekt u een bungalow met een eigen sauna, of een bungalow met aanpassingen voor mindervaliden? In onze vakantiehuizen geniet iedereen van een fantastische vakantie! Ook onze faciliteiten sluiten aan bij jong en oud. Een onvergetelijke vakantie voor iedereen in een vakantiewoning Zuid-Limburg!

Komt u ook genieten in een heerlijk vakantiehuis in Zuid-Limburg?

Heeft u ook zin om heerlijk te komen genieten in de prachtige omgeving van Bungalowpark Schin op Geul? Bekijk dan onze vakantiehuizen en kies één van de vakantiehuisjes die het beste bij uw wensen aansluit. Een heerlijke vakantie beleeft u op Bungalowpark Schin op Geul in een comfortabel vakantiehuis is de perfecte regio voor een topvakantie!