Vakantiepark Limburg
Home » Vakantiepark Limburg »

Vakantiepark Limburg

Heerlijk genieten op ons vakantiepark Limburg!

Heeft u zin om van een heerlijke vakantie op een vakantiepark in Limburg te komen genieten? Kom dan uw vakantie vieren op Bungalowpark Schin op Geul en geniet bij ons van een rustgevende vakantie! Limburg is een perfecte vakantiebestemming met een prachtige omgeving en leuke attracties en bezienswaardigheden. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar u vindt hier ook gezellige steden waar u van de echte Bourgondische cultuur kunt proeven. Kom dus heerlijk genieten en gebruik ons vakantiepark als uitvalsbasis voor een geweldige vakantie!

De sterke punten van Bungalowpark Schin op Geul:

  • Midden in een prachtige omgeving
  • Altijd een gastvrij onthaal
  • Diverse comfortabele faciliteiten
  • Altijd voordelig!

Een van de leukste vakantieparken in Limburg!

Bungalowpark Schin op Geul is niet zomaar een vakantiepark, maar onderscheidt zich op verschillende punten van de andere vakantieparken in Limburg. Bij ons wordt u altijd gastvrij ontvangen waardoor u zich meteen thuis voelt. Tijdens uw verblijf geniet u volop van de vele faciliteiten op ons park en het comfort van uw vakantieverblijf. Iedere ochtend kunt u vers gebakken broodjes kopen in onze minimarkt waardoor u de dag goed kunt starten met een heerlijk ontbijt. Daarna trekt u er lekker op uit om te gaan wandelen of fietsen in de prachtige natuur, of om bijvoorbeeld het altijd gezellige Valkenburg te gaan bezoeken. Natuurlijk kunt u ook op ons vakantie park Limburg blijven en uw gezinsleden uitnodigen voor een potje bowlen, of een uitdagend potje tennis! Liever van het uitzicht genieten? Dat kan natuurlijk ook. Het park is tegen een heuvel aangebouwd, waardoor u vanaf het terras van uw bungalow altijd een schitterend uitzicht heeft.

Onze jongste gasten worden in de zomervakantie vermaakt door het animatieteam onder leiding van Koos Konijn. Samen wordt er geknutseld, gedanst en gezongen, waardoor ook uw kinderen een fantastische tijd beleven!