vakantiepark valkenburg
Home » Vakantiepark Valkenburg »

Vakantiepark Valkenburg

Komt u ook genieten op ons vakantiepark Valkenburg?

Zoekt u een leuk vakantiepark Valkenburg als uitvalsbasis voor een fantastische vakantie? Bungalowpark Schin op Geul ligt net buiten Valkenburg aan de Geul en is daardoor een prima uitvalsbasis wanneer u zin heeft in een fijne vakantie in Valkenburg. Heeft u ook zin om de prachtige omgeving van ons park te komen verkennen? Kom dan naar ons vakantiepark Valkenburg en geniet van een fantastische vakantie!

Leuke faciliteiten voor jong en oud!

Natuurlijk hoeft u zich ook op ons vakantiepark Valkenburg zeker niet te vervelen! Daag uw familieleden uit voor een avondje bowlen of een potje midgetgolf, of lees een mooi boek op uw terras terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin of bij Koos Konijn. Vlakbij ons park vindt u ook een heerlijk zwembad waar u gratis gebruik van maakt tijdens uw vakantie op ons park!

Genieten in een prachtige omgeving

In de omgeving zijn maar weinig vakantieparken Valkenburg te vinden met zo’n goede ligging als Bungalowpark Schin op Geul. Vanaf ons park staat u zo midden in Valkenburg, maar ook steden zoals Maastricht, Heerlen en Geleen zijn eenvoudig vanaf ons park te bereiken.